Talvitakkeja

Oikeastaan minulla onkin käytössä noin neljä talvitakkia, mutta tuohon postaukseen olenkin ottanut esiteltäviksi vaan nämä 2 mitkä onkin tänä vuonna putkahtanut ostettua. takit.fi/talvitakki . Täällä esittelemme laajan valikoiman 12kk talvitakkeja ja enemmän löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista.

En kuulu niihin, jotka hankkivat kaapit toteen erilaisia takkeja, mitä vaihdellaan fiilisten mukaan. takit.fi:llä ei sittenkään oo unohdettu tyylikkyyttä sekä muodikkuutta, vaan tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuin säähän sekä niin myöskin kylmiin pakkasilmoihin. Olisi myöskin kätsyä, jos takit ois esimerkiksi mustia, mutta jostain syystä mulla ei oo ollu mustaa talvitakkia sitten lukiovuosien.

Talvitakit netistä

Kesällä en takkia käytä lainkaan ja toiset kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Joo edullisesti sain ja se onkin vähän nafti… Jos se prosessi etenee, lupaan raportoida tästä jatkossa! Kuvituksena monenlaisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia. Talvitakki onkin aivan ehdoton ostaminen kotimaassa. Tilasin takit.fi:stä talvitakin ja tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä.

Eikä tämä kai oikeasti edes oo reippaan lämmin. Toppatakki on monikäyttöinen ja vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Lisäksi untuva on merkittävästi ekologisempi valinta kuin keinokuidut. Täältä löydät mm parkatakkeja, hitaita takkeja sekä nahkatakkeja. Suomen syksy on niin lyhyt, jotta kevyellä talvitakilla selviää kovin koko kauden.

Talvitakit netissä

-60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori sekä päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä melkein säässä kuten säässä. Sukupuolten väliset erot saapuvat myöskin reippaan esiin, jahka kyse on talvivaatteista. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, joka joutaisi kiertoon.

Talvitakit netissä

Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, mitä rakastin niin huomattavasti, että käytin tämän rikki. Tänä talvena trendikkäät toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia ja merkit naisellisia. Takit ovat kiinnostava aihealue sekä tykkään suunnitella takkeja, vain itse en oo takki-ihminen. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea.

-50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia sekä pysyttelevät pidä sisällään. jota nykyisin mutta välissä käytin suvereenisti pilottia. Vuosien varrella olenkin huomannut, niin että eräs takki ei kenties kuitenkaan riitä. Ja roikkuuhan vinttikomerossani oikeastaan petroolinsininen vintagetekoturkki, mikä onkin hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä sekä hirmupakkasilla hyväksi huomattu, miesten untsikka.

Talvitakkeja kauppa

Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. Viime talvena jahka takki jäi ainoastaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää niitä superkokoja. Suomalaiset toteavat toisilleen: Pentele, että ulkona onkin kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy.

Talvitakit

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei pystyy enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste.