Takkeja

Osta tavallinen yksivärinen takki, lämmin duffeli tai trendikäs trenssi. Takkia käytettiin alun perin Britannian sotavoimien talvitakkina sen lämpimyyden takia. Housujen mallisen saunan sijasta mun piti vieläkään silti esitellä se uusi syystakkini. Elokuun lämpimät päivät sallivat oikeastaan keveisiin kesävaatteisiin verhoutumisen, mutta hiljalleen tulevan viileämmän vuodeajan muotiuutuudet valloittavat jo myymälöiden hyllyjä. Värit vaihtelevat kaikissa mahdollisissa, kuin esimerkiksi Puccilla ja Barbara Builla nähdään.

Kaikilla netistä tilattavilla tuotteilla onkin lain mukaisesti 14 päivän palautusoikeus, eli voit hyvillä mielin tilata uuden sekä upean vaatekappaleen tai asukokonaisuuden. Mikäli nainen huomaa sopivan takin, hän ostaa tän vaikka ulkona olisi helle. Näppäräsorminen virkkaa itse uniikin somisteen.

Takit / www.takit.fi/ / netistä

Syksyä varten kannattaa varautua hankkimalla takki, mikä käy myös sadekeleihin. Top 10 voidaan mielestäni nostaa suuret, laatikkomaiset takit, patellavyöt, nilkkapituiset housut, pitsi, korkeavartiset, jopa polviin ulottuvat saappaat, käärmeennahka laukut, kaulukset sekä isot rintaneulat, suuret neuleet, pitkävartiset käsineet ja edelleen putkikaulahuivit. Vatsa ja rintakehä kastuivat normisti ensimmäisinä. Se onkin mainio käyttötakki arkeen. Vielä muutamia vuosia silloin musta ja harmaa oli yllättävän hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi viimeisen aikoina myös me ihmiset ollaan uskaltaneet alkaa pukeutua värikkäämmin.

Värit vaihtuvat tummempiin sekä varsinkin mustaan, vain eroon tästä ei päästä. Oli hyvinkin vaikeaa löytää seuraaja samettijakulle, mutta muutama vuotta silloin löysin vihdoin lyhyen trenssin, jonka kangas onkin sini-musta-harmaa-kuviollinen. Viimeisimpänä silloin odottelee myöskin käyttöönottoa pea coatini, josta lisää täältä. Tahrat voi pyyhkiä pois kosteutetulla puuvillaliinalla.

Kenen maahantuojan takki se ois?

Painavasta villasta tehty Duffelitakki onkin usein 3/4-osapituinen sekä sen takia kuuluu huppu. Kankaan tulee olla kyllin tukevaa, ei pehmeäpintaista, ja takin pituuden peffan alapuolelle ulottuva, vaan ei polviin saakka. Tosin olisi mahtavaa räväyttää silti oranssilla toppatakilla 😉 Materiaalista sen verran, niin että kaikkea näkyy.

Minkä valmistajan takki tämä on?

Vanhan viisauden mukaisesti köyhän ei kannata tilata halpaa. Talvitakki voikin olla vaikka kirkkaanvihreä, siinä tän ei välttämättä tarvitse koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän ne näy varsinkaan pidemmän takin alta. Lyhyessä jakussa yhdistyvät kaksi kauden trendiä: kullan huuma sekä hurmaavat hapsut. Miehet saapuvat liikkeeseen vielä siinä vaiheessa kun kesätakilla ei enää tarkene, Hän kertoo. Top 10 pyritään mielestäni nostaa suuret, laatikkomaiset takit, patellavyöt, nilkkapituiset housut, pitsi, korkeavartiset, lähes polviin ulottuvat saappaat, käärmeennahka laukut, kaulukset ja suuret rintaneulat, suuret neuleet, pitkävartiset käsineet ja yhä putkikaulahuivit.

Takit netissä

Mitä isompi määrä takissa on taskuja, tätä suurempi on riski kastua. Housut on rennot ja huolettomat, minkä päivän vaate. päällysvaatteena käytettävä koko vartaloa suojaava pitkä edestä napitettava tai muuten kiinnitettävä hihallinen vaatekappale. Materiaaleista pinnalle nousevat nahka, pitsi sekä sametti.

Takkeja

Leikkaukseltaan retrohenkinen ja väritykseltään tunnelmallinen takki käy loistavasti talvisiin keleihin. Pikemminkin sellainen, mikä heitetään päälle tietyssä vaiheessa kevättä tai kesää kun ollaan ensin peilattu kaikki muut eivätkä mikään oikein tulee. Meillä kesän lempparitakit on olleet ehdottomasti Lindexistä löytyneet Baseball-takit. Ilmojen viilenemisessä on sellainen hyvä puoli, että pääsee taas pitkästä aikaa käyttämään kesän ajan kaapissa toimettomana lojuneita keinonahkahousuja.

Takit

Takin mukana tuli hoito-ohjeet takki tulisi öljytä silloin tällöin, niin että se pysyy kunnossa. Vältä vaikka liian pehmoista sekä ohutta materiaalia, mutta tämä pystyy revetä kevyesti. Rotsi on meitsin märkien haaveiden kohde. Syksyn sekä talven muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Silloin toivoilee, niin että tästä onkin pitkäaikainen ilo sekä se imartelee käyttäjän vartaloa.

Takki

Joskus käynnissä olevan talvena sain hankittua meille Familonin tyynyt ja olemme oltu niihin tosi tyytyväisiä. Se vaikuttaa tärkeältä täsmentää. Koostimme vinkit suositeltavan takin valintaan seuraaville vartalotyypeille Jokaisella naisten vartalotyypillä on omat hyvään takin valintaan vaikuttavat piirteensä.