Archives

Talvitakit netistä

Varmasti aivan helppoa, jos palttoille on tilaa eteisessä. Syyssateet ovat jo tulleet sekä talvikin onkin pian jo ovella. Kesällä en takkia käytä ollenkaan ja toiset kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. takit.fi:llä ei kuitenkaan oo unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, vain tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä niin myös kylmiin pakkasilmoihin. Musta ja kameli ovat klassisia värejä, minkä rinnalla nähdään nykyään myöskin sinapinkeltaista ja ruosteenruskeaa.

Talvitakkeja

– Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, minkä joutaisi kiertoon. Täältä löydät mm parkatakkeja, hitaita takkeja sekä nahkatakkeja. Toppatakki on monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Lisäksi untuva on merkittävästi ekologisempi valinta kuin keinokuidut.

Kaunein talvitakki etsinnässä

Mutta vain mennääs nykyään noihin tämän vuoden takkiostoksiin elikkä tämän 12kk talvitakkeihin… Tää onkin myös mun ainut musta talvitakki joka sinänsä onkin aika outoa. Pian ois aika ajatella talvitakin hankintaa. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olenkin vaikka putkahtanut siihen tulokseen, jotta kaikki kivat takit ovatkin melko kalliita, joten loppujenlopuksi kustannukset menevät aika lailla tasan niin itsetehdyn kuten ostetun välillä.

se onkin punainen. Suomen ilmasto normisti määrittelee tiukasti tän, jota kulloinkin kandee ylleen pukea. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia. Lukion päästä vaihdoin aikuisten maailmaan ja hommasin ensimmäisen villakangastakin. silloin kun ilmat viilenevät, on aika jälleen miettiä uuden talvitakin ostoa.

Oikeastaan minulla onkin käytännössä näin neljä talvitakkia, vaan tuohon postaukseen olen ottanut esiteltäviksi vaan nämä kaksi jotka on tänä vuonna tullut ostettua. Käytän yleensä parka-tyylisiä talvitakkeja, jotta asun keskustassa sekä kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin.

Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, kun ylläsi on lämmin sekä laadukas naisten talvitakki. Eikä tämä kai oikeesti edes ole hyvin lämmin. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Mikäli se prosessi etenee, lupaan raportoida tästä jatkossa! Kuvituksena erilaisia takkimalleja sekä hauskoja yksityiskohtia.

( www.takit.fi/talvitakki) >Talvitakkeja blogi

Se on helppo yhdistää arkeen kuten juhlaan ja nykyään tämä onkin ainut juhlavampi talvitakki mikä omistan.

Talvimuodin talvitakki on hienoina internetissä

Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka ovatkin ehkäpä 12kk tärkein vaatehankinta. Vielä muutamia pitkään sitten musta ja harmaa oli huomattavan hallitsevia sävyjä katukuvassa, vaan onneksi käynnissä olevan aikoina myös me suomalaiset olemme uskaltaneet alkaa pukeutua värikkäämmin. .

Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sun toisia ulkoiluvaatteita, mutta noita nyt en laskenut tuohon yhtälöön. Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät huomattavasti aikaa ulkona. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- ja lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla…

Talvitakit

Täällä http://www.takit.fi/talvitakki esittelemme laajan valikoiman vuoden talvitakkeja ja enemmän löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista. Kylmiin olosuhteisiin sopivia takkeja onkin monenlaisia, vain pääsääntöisesti ne jaetaan villakangastakkeihin sekä toppatakkeihin. Olisi myös kätsyä, jospa takit ois esimerkiksi mustia, vain jostain syystä mulla ei ole ollut mustaa talvitakkia sitten lukiovuosien. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut mieluummin ostan kuitenkin tämän hernekeittopurkin ja ruisleipää.

Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. Joopa ja menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus käy taas. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, kun ylläsi on superlämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä vai silloinkaan on aika suunnistaa liikkeeseen hankkimaan uutta. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, kun ylläsi onkin lämmin sekä laadukas naisten talvitakki.

Talvitakkeja

Tilaa – takit.fi/talvitakki – myös takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä toiset vuoden muotivaatteet. Jos et yleensä ottaen viihdy paljoakaan ulkona, voit valita hieman kevyemmän talvitakin vai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Lukion jälkeen vaihdoin aikuisten maailmaan ja hankin ensimmäisen villakangastakin.

On aivan näppärää olla rennompia ulkoilutakkeja ja silloin siistimpiä päällystakkeja. Minä en kuulu niihin, jotka hankkivat kaapit toteen erilaisia takkeja, joita vaihdellaan fiilisten mukaisesti. Toinen takki joka tuolta kaapista löytyy, vaan ei näy näissä fotoissa on musta villakangastakkini, jonka näkyy esimerkiksi tässäpä postauksessa.

Koska talvitakkia käytät vuoden melkein jokaisena päivänä, haluat tämän saletimmin myöskin näyttävän yhtä hyvältä, kuin tämä tuntuu. Vuosien varrella olenkin huomannut, että eräs takki ei ehkäpä sittenkään riitä. Mutta vaan mennäänpä nyt noihin tämän 12kk takkiostoksiin eli tän vuoden talvitakkeihin…