Archives

Minkä valmistajan takki tämä on?

Vanhan viisauden mukaisesti köyhän ei kannata tilata halpaa. Talvitakki voikin olla vaikka kirkkaanvihreä, siinä tän ei välttämättä tarvitse koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän ne näy varsinkaan pidemmän takin alta. Lyhyessä jakussa yhdistyvät kaksi kauden trendiä: kullan huuma sekä hurmaavat hapsut. Miehet saapuvat liikkeeseen vielä siinä vaiheessa kun kesätakilla ei enää tarkene, Hän kertoo. Top 10 pyritään mielestäni nostaa suuret, laatikkomaiset takit, patellavyöt, nilkkapituiset housut, pitsi, korkeavartiset, lähes polviin ulottuvat saappaat, käärmeennahka laukut, kaulukset ja suuret rintaneulat, suuret neuleet, pitkävartiset käsineet ja yhä putkikaulahuivit.

Takit netissä

Mitä isompi määrä takissa on taskuja, tätä suurempi on riski kastua. Housut on rennot ja huolettomat, minkä päivän vaate. päällysvaatteena käytettävä koko vartaloa suojaava pitkä edestä napitettava tai muuten kiinnitettävä hihallinen vaatekappale. Materiaaleista pinnalle nousevat nahka, pitsi sekä sametti.

Takkeja

Leikkaukseltaan retrohenkinen ja väritykseltään tunnelmallinen takki käy loistavasti talvisiin keleihin. Pikemminkin sellainen, mikä heitetään päälle tietyssä vaiheessa kevättä tai kesää kun ollaan ensin peilattu kaikki muut eivätkä mikään oikein tulee. Meillä kesän lempparitakit on olleet ehdottomasti Lindexistä löytyneet Baseball-takit. Ilmojen viilenemisessä on sellainen hyvä puoli, että pääsee taas pitkästä aikaa käyttämään kesän ajan kaapissa toimettomana lojuneita keinonahkahousuja.

Takit

Takin mukana tuli hoito-ohjeet takki tulisi öljytä silloin tällöin, niin että se pysyy kunnossa. Vältä vaikka liian pehmoista sekä ohutta materiaalia, mutta tämä pystyy revetä kevyesti. Rotsi on meitsin märkien haaveiden kohde. Syksyn sekä talven muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Silloin toivoilee, niin että tästä onkin pitkäaikainen ilo sekä se imartelee käyttäjän vartaloa.

Takki

Joskus käynnissä olevan talvena sain hankittua meille Familonin tyynyt ja olemme oltu niihin tosi tyytyväisiä. Se vaikuttaa tärkeältä täsmentää. Koostimme vinkit suositeltavan takin valintaan seuraaville vartalotyypeille Jokaisella naisten vartalotyypillä on omat hyvään takin valintaan vaikuttavat piirteensä.